Rabatter – Jämförelse av bilförsäkringar

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Det är alltid intressant att göra en liten aktuell undersökning vad några av de populäraste försäkringsbolagen erbjuder för rabatter på bilförsäkringar. Här jämför vi några olika försäkringsbolags aktuella erbjudanden.

Vilka typer av rabatter erbjuds?

Man kan kalla det för erbjudanden eller rabatter. Det handlar ju framförallt att som försäkringsbolag att locka till sig nya kunder. För oss kunder som är i behov av en försäkring till bilen så är det förstås lönsamt att ägna några minuter och kolla igenom var vi får bäst erbjudande och jämföra dessa.

Framförallt är det olika kombinationsrabatter för försäkringar som erbjuds. Tex att du får avdrag på priset genom att du tecknar både bilförsäkring och hemförsäkring hos ett bolag. Andra möjligheter som finns är att man själv fyller i sina uppgifter via internet istället för att ringa, beställa blanketter och sedan skicka tillbaka dem. Då kan man även få så kallad online rabatt vilket sparar både dig och försäkringsbolaget pengar. Andra erbjudanden är att tex drulleförsäkringen eller hyrbilsförsäkring faktiskt ingår i priset.

Undvik att betala onödigt mycket för bilförsäkringen
Compricer.se kan du enkelt jämföra bilförsäkring och hitta den bästa och billigaste bilförsäkringen.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv