Hyrbilsförsäkring

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Om din bil måste lagas eller blir stulen och du har ett stort behov av tillgång till bil kan hyrbilsförsäkring vara ett bra alternativ för dig. Här tipsar vi om några erbjudanden och möjligheter för hyrbilsförsäkringar.

Vad är en Hyrbilsförsäkring?

Hyrbilsförsäkring är framförallt ett skydd för dig som alltid behöver ha tillgång till en bil. Om din bil blir stulen, går sönder och behöver repareras har du i denna en möjlighet att få tillgång till en hyrbil via din försäkring. Försäkringen handlar alltså inte om att få skydd för den bil du hyr utan att du alltså får tillgång till en ersättningsbil via ditt försäkringsbolag.

Undvik att betala onödigt mycket för bilförsäkringen
Compricer.se kan du enkelt jämföra bilförsäkring och hitta den bästa och billigaste bilförsäkringen.

Bilförsäkring där hyrbilsförsäkring ingår

Vanligast är att hyrbilsförsäkringarna framförallt är så kallade tilläggsförsäkringar som du betalar extra för. Men det finns också försäkringar där hyrbilsförsäkring ingår.

Fördelar med en hyrbilsförsäkring

  • Du får tillgång till ersättningsbil vid reparationer
  • Bil under tiden skadan regleras
  • Trygghet om du är mycket beroende av bil
Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv