Billig Hemförsäkring hyresrätt

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

En hemförsäkring är en av de försäkringar som fungerar som grundtrygghet för de flesta människors liv. I princip måste man ha en hemförsäkring som skydd i tillvaron. Om man skulle säga ett en försäkring är den viktigaste så skulle det inte vara konstigt att säga att hemförsäkringen är detta!  Här visar vi först några olika alternativ på billiga hemförsäkringar utifrån dina behov och längre ned kan du läsa vidare vad en hemförsäkring är.

Undvik att betala onödigt mycket för hemförsäkringen
Insplanet.se kan du enkelt jämföra offerter från försäkringsbolagen och hitta den bästa och billigaste hemförsäkringen. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du skickar in en ansökan/offertförfrågan på Insplanet.se.

Vår prisjämförelse för hemförsäkring hyresrätt

Vi gör kontinuerligt seriösa prisundersökningar på försäkringars pris och villkor med hjälp av att ta konkreta exempel och jämföra dem. Priser kan dock variera i olika delar av landet och beroende på dina boendevillkor. Undersök gärna själv vad du kan få för pris på försäkringsbolagens hemsidor. Om du istället för att leta efter den billigaste hemförsäkringen är ute efter den bästa hemförsäkringen kan du besöka bästhemförsäkring.se. De har har skapat en lista så du enkelt kan hitta den bästa hemförsäkringen.

Vilken hemförsäkring behöver du?

Vilken hemförsäkring som just du behöver beror på en mängd olika faktorer såsom ägodelar, bostadsform, antal personer i bostaden eller speciella omständigheter i just din bostad. Här går vi igenom de vanligaste typerna av hemförsäkringar för att du skall förstå hur dessa fungerar och vilka villkor som gäller.

Hemförsäkring för hyresrätten

En hemförsäkring för hyresrätten är till för att skydda dig och de som bor i hushållet (alla måste vara inskrivna på avtalet). Framförallt är skyddet till för att ersätta vid stölder, skador på hemmet, brand- och vattenskador. De vanligaste skydden som ingår i en hemförsäkring för hyresrätten är följande:

  • Egendomsskydd
  • Överfallsskydd
  • Rättsskydd (om du hamnar i en rättslig tvist eller blir skadeståndsskyldig)
  • Reseskydd
  • Krisförsäkring
  • Ansvarsförsäkring

Hur mycket du kommer att betala i premie beror framförallt på hur stora egendomsvärden du förvarar i hyresrätten så man bör kontakta försäkringsbolaget för att diskutera premien för att få rätt skydd.

Lämna en kommentar

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv