Mopedförsäkring

Compricer försäkringar

Compricer.se är det givna valet om man vill jämföra försäkringar och hitta bästa dealen. Du kan via Compricer.se helt utan kostnad jämföra priser hos flera svenska försäkringsbolag helt utan kostnad. Vill du inte ha något av dina erbjudanden kan du tacka nej utan någon kostnad.

Kostnadsfritt & utan förbindelse

Enkel ansökan

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot

Mopedförsäkring

En försäkring till mopeden är uppdelad på samma sätt som bil-, båt- eller mc-försäkringen. Den består av en trafikförsäkring och med valen att lägga till en halvförsäkring eller en helförsäkring. Att ha en trafikförsäkring är det minsta du kan välja att skaffa.

Mopedförsäkringen –  olika delar

moppeförsäkringar

Trafikförsäkringen ger dig skydd för de skador du eventuellt gör på andra fordon eller ägodelar och är definitivt ett måste för alla som kör moped. En trafikförsäkring är inte bara ett måste utan är dessutom obligatorisk enligt svensk lag.

Halvförsäkringen skyddar för brand-, maskin- och glasskador, stöld, räddning, rättsskydd plus det skydd som finns i trafikförsäkringen. Man kan också få ersättning om man behöver bärga sin moped.

Vill man ha fullt skydd för sin moped så skaffar man helförsäkring. Då får man skydd för allt det som trafik- och halvförsäkring skyddar men dessutom ingår tex ersättning för dikeskörning eller om du på annat sätt skadar mopeden själv.

Vad kostar en mopedförsäkring?

Liksom mc-försäkringen beror priset på en mopedförsäkring på en rad individuella faktorer som ålder, plats du bor på och inte minst vilken typ av moped du har. Det är därför viktigt att du jämför olika försäkringspremier hos olika försäkringsbolag så att du hittar ditt bästa pris!

Lämna en kommentar

Billiga försäkringar

Sidor

Kontakta oss

Om oss

Information

Användarvillkor

Cookies

Integritetspolicy

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv