Behöver du akut tandvård i Stockholm

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Jag måste dela med mig av min positiva erfarenhet av tandläkarmottagningen Solna Dental i Stockholm. Jag kan starkt rekommendera denna trevliga mottagning om du behöver en akuttid att fixa tänderna. För inte så länge sedan var det precis vad jag behövde. Jag vaknade upp med en riktigt hemsk tandvärk. Alla ni som någonsin haft rejält ont i en tand vet vad jag pratar om. Det är en sådan obeskrivlig smärta som nästan kan vara förblindande. Jag kände genast att jag behövde fixa detta på en gång eftersom det inte fanns någon chans i världen att jag skulle klara av att gå runt med denna tandvärk under någon längre tid. Jag är så glad att jag hittade Solna Dental! De fixade en akuttid till mig samma dag och jag kunde snabbt gå och laga tanden. Inom loppet av några timmar var tandvärken bortblåst. Därför vill jag gärna tipsa om detta ställe till er som någon gång har behov av snabb akuttandvård i Stockholm. Här slipper du köa och dessutom tar de emot akutfall på kvällstid och i semestertider.

Om mottagningen

Solna Dentals tandläkarmottagning är i fräscha och moderna lokaler i Solna. Det går enkelt att ta sig hit med kommunaltrafik, men även med bil. Jag blev framför allt positivt överraskad över den fantastiska servicen från den omtänksamma personalen. Jag blev vänligt bemött från det första samtalet till att behandlingen var klar. Jag har alltid haft tandläkarskräck, men här kände jag mig verkligen lugn och väl bemött. Undersökningen höll mycket hög klass och all utrustning var mycket modern. Dessutom är priserna väldigt humana jämfört med andra tandläkarkliniker i Stockholmsområdet. Om du letar efter en riktigt bra och trygg tandläkarklinik som tar emot även på kort varsel är Solna Dental ett utmärkt val. Jag har bara positiva saker att säga om denna klinik.

Behandlingar

Efter mitt akutbesök hos Solna Dental har jag börjat gå dit regelbundet. De erbjuder ett stort utbud av olika behandlingar. Förutom akutbesök har de även vanliga undersökningar, tandblekning, kirurgi, estetisk tandvård och mycket mer. Solna Dental täcks dessutom av Försäkringskassans tandvårdsförsäkring. Med andra ord kan du utnyttja ditt årliga stöd hos dem. Om du inte redan har en tandvårdsförsäkring rekommenderar jag starkt att du skaffar en. Du vet aldrig när olyckan är framme eller när du får en fruktansvärd tandvärk. Jag är i alla fall väldigt tacksam att jag hade en tandvårdsförsäkring samt att jag snabbt fick en akuttid hos Solna Dental.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv