Försäkring Bil – Våra tester


Här samlar vi de tester och jämförelser som vi har gjort på försäkringsbolag och försäkringar på bilar. Du hittar också länkar för att fördjupa dig vidare hur dessa bilförsäkringar fungerar.

Försäkring Bil – Försäkringsbolag vi jämfört

Här samlar vi länkar till de försäkringsbolag där vi jämför pris och undersöker villkor. Du hittar här också en kort förklaring av fördelarna med varje försäkringsbolag.

Moderna försäkringar – Samla försäkringar och få 20% rabatt


Försäkringsbolaget Moderna försäkringar är även de mycket prisvärda. Även hos dem måste man vara över 24 år med du har då goda möjligheter att få bra pris och villkor genom att samla dina försäkringar där. Läs mer om Moderna försäkringar.

Enerfy Moderna Bilförsäkring

Enerfy är en perfekt försäkring för dig som inte kör så mycket med bilen, du betalar endast en låg fast avgift per månad samt en rörlig avgift beroende på hur mycket du använder bilen! Ju mindre du kör desto billigare blir det. Enerfy erbjuder en mycket prisvärd bilförsäkring.

Vardia – Billigast och bäst bilförsäkring

Vardia erbjuder enligt Dagens Nyheters jämförelse en av de billigaste och bästa bilförsäkringarna på marknaden. I till exempel stora bilförsäkringen ingår alla tilläggsförsäkringar samt helförsäkring, och trafikförsäkring. Läs mer om Vardia här.