Om att byta bil

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Står du i valet att byta bil? Många väljer att sälja och köpa bil privat utan att gå genom en bilhandlare. Här kan du få bra tips om att byta bil och råd för vad som är viktigt att tänka på när du säljer och köper bil privat. Du får råd om hur du enkelt kan undersöka vad din bil skulle vara värd vid en försäljning, och varför det är viktigt att ha en god uppfattning om prisbilden.

Undvik att betala onödigt mycket för bilförsäkringen
Compricer.se kan du enkelt jämföra bilförsäkring och hitta den bästa och billigaste bilförsäkringen.

Viktigt att tänka på inför försäljning

Det finns flera viktiga saker att tänka på vid en försäljning bland annat att ha ordning på alla dokument, och att du betalat av din bil så att köparen inte behöver ta över någon skuld. En välstädad bil är också viktigt samt att du tänker på säkerhet vid möte med en potentiell köpare. Gör en säker och bra försäljning med hjälp av sajten som är skapad för att ge bra information till dig som ska byta bil.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv