Viktigt att ha en olycksfallsförsäkring

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Det är viktigt att ha en olycksfallsförsäkring för det du inte visste kunde hända. När olyckan är framme så finns det inte mycket som är värre än att också märka att försäkringen inte täcker skadan. Det är alltid lätt att vara efterklok men det är ännu skönare att vara klok i förväg. Det kan vara en olycka i skidbacken, med skateboarden, ramlat med cykeln eller att du har ramlat med mopeden.

Hemförsäkringen täcker inte allt

Det är lätt att tänka att hemförsäkringen täcker allt men den är inte heltäckande och kommer inte hjälpa med skador som du ådrar dig utanför hemmet. Det är ingen obligatorisk försäkring som många andra försäkringar men det är starkt rekommenderat att ha en.

Hitta rätt olycksfallsförsäkring

Med en olycksfallsförsäkring genom tillexempel Olycksfallsförsakring.se så kan du säkra dig för framtida eventuella skador och en olycksfallsförsäkring kommer hjälpa till när olyckan är framme. Många personer har fått ut pengar på sin olycksfallsförsäkring för att de har fått ett fult ärr någonstans på kroppen, något som hemförsäkringen inte täcker. Om du ramlar med cykeln och bryter benet och behöver opereras eller om du bara får ett stort fult skrubbsår så kan du få pengar genom olycksfallsförsäkring. Både för ärret som kommer uppstå men också som ett engångsbelopp för skadan.

Är du boende med någon och bidrar betydande till hushållets ekonomi så kan du rädda dina älskades ekonomi genom att vara rätt försäkrad. Skulle du inte kunna fortsätta arbeta på grund av en skada eller till och med avlida på grund av en skada så kan ekonomiskt stöd i många fall betalas ut till dem du annars skulle ha hjälpt till att försörja.

Ersättningsnivå

Hur mycket du får ut är svårt att säga då det beror på skadans omfattning, vilken försäkring du har haft och så vidare men det som går att säga är att den kommer vara i proportion till skadan som har uppstått. Det kan i många fall vara flera hundratusen om skadan är invalidiserande för resten av livet. Så skydda dig själv och dina nära och kära för framtida olyckor genom att vara efterklok redan före olyckan är framme.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv