När du ska försäkra din hund

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

I Sverige så är vi väldigt bra på att försäkra våra husdjur. Vi ligger faktiskt på topplistan över de länder med de mest försäkrade husdjuren. Ungefär 57 procent av alla husdjur i Sverige är försäkrade, för här är djuren en del av familjen.

Att ha hund ger en stor glädje i våra liv. Men det innebär också mycket ansvar. Precis som att vi täcker en försäkring ifall något skulle hända med vårt hem eller vår bil, för att inte nämna vår egen livförsäkring, så är det viktigt att våra djur har en också. Innan du skaffar hund så tar du reda på fakta om rasen, du skaffar saker som din hund behöver och om din hund någon gång skulle bli sjuk eller skadad så kommer du att behöva besöka en veterinär. Då är det bra att ha en försäkring.

Att tänka på angående hundförsäkringar

Det finns många faktorer som spelar in när du ska välja vilken försäkring som passar bäst för dig och din hund. Det finns många försäkringsbolag som du kan vända dig till, men för att få en bättre överblick på vilka som finns och vad de erbjuder så är ett tips att kolla in hundförsakring.se som är en smart, tydlig och lärorik sida där de samlat några av de försäkringsbolag som finns och vad som kan vara bra att tänka på när du skaffar en hundförsäkring.

Varför du bör försäkra din hund

Att ha en försäkring för din hund kan verka som en onödig månadskostnad. Men det här är pengar som du i slutändan tjänar på ifall din hund skulle skadas eller bli sjuk och behöver vård av en veterinär. Då kan kostnaderna sticka iväg rejält och har du inget försäkringsbolag bakom er så är det kostnader som du kommer att få stå för själv.
Förutom att det kan kännas tryggt att veta att ens hund är försäkrad så är det också till fördel om det skulle visa sig att din hund skulle ha några fel som inte upptäcktes av den du köpte din hund av.
Då ger många försäkringar en ersättning. För dem som använder sina hundar i syfte för avel så finns det en avelsförsäkring som är till fördel ifall det skulle visa sig att din hund inte når upp till förväntade avelsegenskaper eller sin förmåga till avel.

Så se till att du har en bra försäkring till din hund, det är till din fördel på alla plan.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv