Vad kan man göra vid plötslig olycka?

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

I flera fall kan det dröja ett tag innan pengar från en försäkring kan dyka upp på ditt konto. Vid akuta fall kan det finnas läge för att hitta andra vägar för att täcka upp kostnader. 

Vi leker med tanken att din bil går sönder. Du har en bilförsäkring som kan betala ut en ersättning om några veckor. Problemet är att du behöver din bil imorgon. Då kan det vara läge att tillfälligt ta ett lån akut. Något du kan göra hos långivare online eller via vänner och familj. 

Du kan således välja att betala tillbaka ditt lån efter att ditt försäkringsbolag betalat ut din ersättning. 

Vad kan man göra vid akuta situationer?

För att tydligt visa vad du kan göra vid akuta problem i ekonomin så finns här lite tips. 

  • Ta ett lån från vänner eller familj
  • Ta ett akutlån från en långivare på nätet
  • Se över dina möjligheter att tjäna snabba pengar
  • Kontakta ditt försäkringsbolag och se vilken akuthjälp de kan erbjuda
  • Panta någon av dina ägodelar tillfälligt hos en pantbank

Att hamna i ekonomisk knipa kan hända precis vem som helst. Du ska aldrig känna att du är ensam att komma i dessa situationer. 

Det allra mest centrala för att skydda dig för stora ekonomiska problem är att använda sig av försäkringar. Att ha värdefulla ägodelar som inte är försäkrade är väldigt riskfyllt. Inte minst för din ekonomi. Här på denna sida så tipsas du att välja försäkringar från flera bolag. Om du inte har en försäkring idag så rekommenderas du att jämföra fram ett bra avtal. 

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv