Tilläggsförsäkringar

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

De senaste tilläggsförsäkringarna till bil. Här vill vi uppdatera dig om de senaste tilläggsförsäkringarna till bilen. Försäkringar som du kan skaffa för att säkra upp dig och ditt bilanvändande ännu mer. Med tilläggsförsäkringar kan du skräddarsy din bilförsäkring efter det vad som du tycker passar dig bäst. Vi kommer nu att lista olika tilläggsförsäkringar och gå i genom vad de innebär och vilken hjälp du kan få av dem.

Drulleförsäkring

Drulle är kanske inte det mest smickrande benämningen på en försäkring och kanske inte epitet som man vill tillskriva sig. En annan benämning på drulleförsäkringen är också allriskförsäkring. Ibland kan misstag ske och man ställer till det för sig. Det är i dessa fall som drulle eller allriskförsäkringen kan komma in. Exempel på situationer som drulleförsäkringen kan hjälpa är; att du tappar bort din bilnyckel. Den kanske hamnar på ett ställe där du verkligen inte kan nå den. Och där står man och sliter sitt hår. Det kan även vara att du lyckats spilla något otursamt och förstört bilen. Eller kanske att du lyckats använda fel bränsle till bilen, det är sådant som kan hända ibland när oturen är framme. Då kan det vara bra att täcka upp med en drulleförsäkring som mildrar dessa incidenter något.

Assistansförsäkring

Vid bilkörning kan saker uppstå trots att man som förare tycker sig ha läget under kontroll. Batteriet kanske laddar ur, eller att du låser in dina bilnycklar och måste ha hjälp att komma in i bilen? Eller att bensinen tar slut, du får soppatorsk när du är ute och kör och inte kan ta dig till närmsta bensinstation. Kanske också att du får punktering som är svår att fixa själv när du står ute vid vägkanten. Med en assistansförsäkring garanteras du hjälp inom en timme. Och den hjälpen gäller inte bara vardagar utan även vid kvällar, nätter, och helger. Assistansförsäkringen brukar i regel gälla utomlands men undersök hos ditt försäkringsbolag vilka områden i utlandet som täcks in samt väntetid för assistans.

Hyrbilsförsäkring

Hyrbilsförsäkring innebär att du får ersättning för hyrbil om du skulle drabbas av skador på ditt fordon som gör att det inte går att använda. Undersök hos ditt försäkringsbolag för maxantalet dagar som försäkringen täcker för hyrbil.

Trafikolycksfall och krishjälp

Om det ofattbara, med en olycka skulle vara framme så täcker försäkringen trafikolycksfall och krishjälp de behov av extra ersättning som du eller medpassagerare behöver vid skada. Försäkringen täcker också samtalshjälp efter olycka.
Det är när man minst anar det som olyckan är framme, då är det bra att ha goda försäkringsmöjligheter som underlättar det jobbiga något. Nu med tilläggsförsäkringar har du möjlighet att täcka upp inför eventuella missöden, olyckor eller bara otur. Vi hoppas att du fått mer information om tilläggsförsäkringar bil genom det här inlägget. Att vara väl förberedd är att också göra tråkiga situationer något enklare och att man dessutom slipper ta hela smällen själv. Tänk på att tilläggsförsäkringarna kan variera något från försäkringsbolag till försäkringsbolag. Så undersök vad det försäkringsbolag erbjuder i just de tilläggsförsäkringar som du är intresserad av. Här har vi försökt sammanställa en mer generell beskrivning av tilläggsförsäkringar.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv