Olycksfallsförsäkring & investeringar i ICA försäkringar

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Om du tecknar ICA´s olycksfallsförsäkring och dessutom betalar med något av ICA´s betalkort, då får du dubbel bonus hos ICA.

Olycksfallsförsäkringen kan med fördel tecknas för flera personer då du får ett mycket förmånligt pris ju fler medlemmar i familjen som är kopplade till olycksfallsförsäkringen.

 • 85 kr/mån för en person
 • 169 kr/mån för två personer
 • 199 kr/mån för tre-fyra personer*

* Vill man lägga till ytterligare personer, kostar det 50 kr/månad per person.

Det här ingår i ICA´s olycksfallsförsäkring

Det här kan du få ersättning för med olycksfallsförsäkringen

 • Tandskada
 • Sveda och värk
 • Rehabilitering
 • Behandling
 • Sjukhusvistelse
 • Invaliditet och dödsfall

Försäkringen gäller dygnet runt och utan självrisk, du samma skydd utomlands i 12 månader. Maxbelopp för utbetalning är 1000 000 kr. Du kan teckna olycksfallsförsäkringen som är mellan 18 och 65 år, och du ska vara bosatt i Sverige. För tandskada kan du få upp till 50 000 kr i ersättningsbelopp, och skulle du behöva vårdas på sjukhus en längre tid på grund av ett olycksfall så får du en ersättning på 200 kr per dag i 365 dygn.

Erbjudande
250 kr i extra ICA-bonus för de som köper olycksfallsförsäkring under kampanjperioden Gäller inte kunder som haft olycksfallsförsäkring senaste 6 månaderna Bonus laddas på automatiskt i efterskott

Så gör du skadeanmälan om olycksfall

Om du behöver anmäla en skada vid ett olycksfall så behöver du följande vid anmälan hos ICA olycksfallsförsäkring;

 • En läkarjournal eller annat intyg från vårdgivare på den inträffade skadan.
 • Kvitton. Om dina kostnader överstiger 1000 kr i samband med utlägg vid olyckstillfället så behöver du spara alla dina kvitton för att kunna redovisa dina utlägg.

Du behöver också fylla i en blankett som du hittar online på ICA´s försäkringssida under fliken skadeanmälan olycksfallsförsäkring.

Investera pengarna du sparar på detta erbjudande

När du nyttjar det erbjudande vi nämner ovan så sparar du en hel del pengar. Varför inte göra något bra med dessa pengar? Du kan till exempel investera pengarna på börsen. Du kan till och med återinvestera pengarna du sparar i företaget som givit dig möjligheten att spara pengarna, nämligen ICA.

ICA-koncernen är börsnoterad vilket gör att du har möjlighet att investera i företaget om du önskar. När du investerar i ICA så investerar du inte bara i mat-butikerna utan även i deras bankverksamhet. Det är även en investering i försäkringsbolaget som ingår i ICA-koncernen.

Aktien heter ICA Gruppen och är noterad på Large Cap på Stockholmsbörsen. I skrivande stund har ICA Gruppen en direktavkastning på ca 2,5% och aktiens utveckling har varit väldigt positiv sedan ICA-gruppen noterades på börsen.

Andra börsnoterade försäkringsbolag

Det finns fler noterade försäkringsbolag. Några exempel är:

 • Gjensidige Forsiking (Norge)
 • Tryg (Danmark)
 • Sampo Oyj (Finland)

Investeringar i försäkringsbolag brukar oftast räknas som trygga investeringar eftersom försäkringsbolagen vanligtvis har stabila verksamheter. De har fina kassaflöden och god kapitalstruktur vilket ger möjligheter till fina utdelningar varje år till aktieägarna.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv