Den bästa tandläkaren i Malmö

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Den har funnits där så länge jag minns. Den där obehagskänslan som kryper genom kroppen när man går in på en tandläkarmottagning, och allt man vill är att vända om och gå raka vägen hem igen. Jag har ju rent rationellt vetat att jag inte har något att vara så rädd för, men känslan av skräck har tagit över ju närmare jag kommit den där tandläkarstolen. Många gånger har jag helt enkelt gått hem igen och fått skjuta upp besöket.

Bokning av tandläkarbesök

För några dagar sedan blev jag tvungen att beställa tid hos tandläkaren för min visdomstand har gjort så hemskt ont, och jag hade till slut inget val. Jag var tvungen att göra något åt det, och beslutade mig för att prova en tandläkare jag inte besökt förut. Tack och lov att jag gjorde det, för jag hamnade hos ett helt fantastiskt team! Under årens lopp har jag provat många tandläkare i Malmö, och de har varit bra, men jag har ändå inte blivit av med min tandläkarskräck. Nu gick jag till tandläkaremalmö.com istället, och jag kan ärligt säga att jag gick leende därifrån – trots att jag just dragit ut en visdomstand! De är helt klart min favorit tandläkare från och med nu, och förhoppningsvis kan det bli Din tandläkare i Malmö.

Professionell personal

De var så lugna, försiktiga och professionella. Det märktes så tydligt att de hanterat folk med tandläkarskräck förut, och det var precis vad jag behövde. De lyssnade på mig och mina känslor och jag kände mig förstådd. Innan allt började så gick de lugnt och metodiskt igenom allt som skulle hända, så jag blev mentalt mer förberedd än jag varit innan. Men jag tror att det som var den riktiga vändpunkten var när de frågade mig om jag hellre ville skjuta upp besöket, om det kändes alldeles för jobbigt för mig. Vid mina tidigare tandläkarbesök har det alltid varit jag som till slut hävt ur mig att jag inte klarar det och det har varit jag som skjutit upp besöket. Nu var det min förstående tandläkare som frågade, och det gjorde att jag kände som att jag återfick kontrollen. Och då vågade jag säga ”nej…vi försöker”.

Jag tror det är svårt att gå från tandläkarskräck till att plötsligt älska dem, och självklart kan jag tänka mig trevligare saker att göra än att dra ut en visdomstand. Men den här upplevelsen och förståelsen jag fick, gjorde nog ändå att jag tog tillbaka kontrollen över situationen och redde ut det. Och jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag gick leende från tandläkaren! Det trodde jag aldrig skulle hända. Gissa om jag är stolt!

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv