Försäkring för hund och katt

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

En av de första sakerna man bör göra när man skaffar en hund eller katt är att försäkra den. Det spelar ingen roll om man köper ett rasrent djur eller inte, en försäkring bör alltid finnas. Inköpspriset och djurets ålder kvittar också. Försäkring är något alla djur bör ha och dessutom kostar den inte många kronor varje månad.

Varför är försäkringen viktig?

En försäkring täcker större delen av kostnaderna om djuret blir sjukt eller skadat och behöver veterinärvård. Försäkringen kan också ha ett tillägg som täcker medicin eller en livförsäkring som betalar ut ett visst belopp om djuret skulle avlida eller om man tvingas avliva det. Försäkringen är extra viktig om djuret blir akut sjuk eller drabbas av en allvarlig olycka då skadorna för vården kan stiga rejält.

Jämföra försäkringar

Innan du tecknar en försäkring för ditt husdjur kan du tjäna en hel del på att jämföra försäkringarna. Hos husdjursrevyn.se kan du enkelt se vilka försäkringar som är billigast, vilka som ger dig mest för pengarna och mycket mer. Om du har en äldre katt eller hund kan det också vara bra att titta på om försäkringen verkligen gäller när djuret är äldre. Samma sak gäller om djuret har varit sjukt tidigare.

Om man inte har en försäkring

Är det så att man inte har tecknat en försäkring på sin hund eller katt, eller om försäkringens karenstid inte är slut och djuret skadar sig kommer man att få betala hela veterinärkostnaden på egen hand. Om pengarna inte finns för det kan alternativet vara att få beloppet på faktura, eller så får man låna pengarna. Har man inte heller de möjligheterna kan det vara så att man måste avliva sitt djur på grund av de höga kostnaderna. Se därför till att teckna en bra försäkring för din älskade katt eller hund.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv