Vad innebär blancolån

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Blancolån är lite annorlunda än andra typer av lån, då detta är utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ha någon kontantinsats eller någon annan form av pantsättning som långivaren tar över om du inte kan betala tillbaka lånet. Istället kan blancolån ha en högre ränta än andra lån, men i övrigt är det inte några större skillnader. När du tar ett blancolån så spelar det ingen roll för långivaren vad du ska använda pengarna till. Något som dock är viktigt att tänka på är att långivaren kan vilja ta en kreditupplysning för att se att du är kreditvärdig, och du som låntagare behöver se till att långivaren är seriös samt att du har koll på avtalets villkor och ränta.

Vad kan man låna pengar till

Det smidiga med blancolån är att du kan ta lånet för att göra ett inköp av i stort sett vad som helst, det kan vara allt från en kontantinsats till ett bilköp eller att du vill samla flera lån till ett enda. Även om du självklart behöver veta att du kan betala tillbaka lånet enligt avtalet, så behöver du inte spara ihop till exempelvis en kontantinsats som i många andra fall.

Jämför blancolån – Hitta bästa räntan

På BlancoLåna kan du smidigt och lätt jämföra blancolån för olika typer av inköp. Hemsidan är lättnavigerad och där finns all information du kan tänkas behöva innan du eventuellt tar ditt beslut. Med hjälp av deras kalkylator kan du även beräkna din totala lånekostnad.
När det kommer till räntan på blancolån så är det inte alltid så lätt att veta vad räntan kommer bli, speciellt inte om man aldrig lånat förr. Även här hjälper BlancoLåna till genom att ha en utförlig beskrivning på sin hemsida. De erbjuder även hjälp med att jämföra olika banker och den ränta de erbjuder.
Blancolån har många fördelar och BlancoLåna erbjuder professionell hjälp vilket skapar trygghet för många låntagare.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv