Så skaffar du en trygg och prisvärd bilförsäkring

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Som med alla tjänster och varor så får du förhoppningsvis mer kvalitet ju mer du betalar. Med bilförsäkringar gäller detsamma. Men med viss kunskap om hur olika försäkringsbolag fungerar kan du få både en så heltäckande och trygg försäkring till ett så bra pris som möjligt. Här beskriver vi hur!

Du bör vara så trygg och skyddad som möjligt

Att köra bil innebär en risk att också råka ut för olyckor och skador, både lätta och allvarliga. Den trygghet som du och din bil har är dels hur säker själva bilen är samt försäkringens skydd mot svidande ekonomiska förluster. För det oväntade och slumpartade finns inga försäkringar som skyddar i världen, däremot kan du gott och väl skydda dig mot ekonomiska förluster med ett gott försäkringsskydd. Du vill säkert ha så bra skydd som möjligt till så bra pris som möjligt.

Har du en småbil? Undersök detta

Vi har på den här sajten genomfört en mängd jämförelser av bilförsäkringar och vid alla tester har försäkringsbolaget ICA haft lägst priser för småbilar.

Undvik att betala onödigt mycket för bilförsäkringen
Compricer.se kan du enkelt jämföra bilförsäkring och hitta den bästa och billigaste bilförsäkringen.

Utnyttja kombinationsrabatter och sänk priset till samma trygghet

Det är riktigt hård konkurrens på försäkringsmarknaden och flera bolag försöker finna kunder genom bra rabatterbjudanden. Detta skall du självklart utnyttja!

Hyrbilsförsäkringen ingår – Ha tillgång till bil även när din är trasig!

Om du har ett stort behov av att alltid ha tillgång till bil, även när din egna är på reparation, så finns det en tilläggsförsäkring som kallas hyrbilförsäkring. Detta är förstås en extra trygghet för dig som alltid behöver ha tillgång till ett fordon.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv