Sjukvårdsförsäkring

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Skulle du råka ut för en olycka eller blir sjuk kan en sjukvårdsförsäkring göra att du får stöd på ett snabbt och smidigt sätt. Det finns en mängd olika typer av sjukvårdsförsäkringar. Med en sjukvårdsförsäkring slipper du långa kötider och får tillgång till trygg vård, sjukskrivning eller rehabilitering snabbt.

Vad är en sjukvårdsförsäkring?

En sjukvårdsförsäkring är en försäkring som du kan teckna själv som privatperson eller som din arbetsgivare tecknar åt dig. Försäkringen ger dig snabbare tillgång till vård och även ersättning om du skulle råka ut för en skada eller olycka. Den täcker även kostnader för medicin och eftervård som kan behövas.

Tillgång till snabb vård

Att ha en sjukvårdsförsäkring är viktigt för att du ska få hjälp så snabbt som möjligt. Skulle du ha oturen att råka ut för en skada eller behöva en operation får du snabbare och smidigare tillgång till sjukvård och rådgivning om du har en sjukvårdsförsäkring. I en sjukvårdsförsäkring innehåller flera sektioner, bland annat:

  • Vårdplanering
  • Specialistvård
  • Rehabilitering
  • Operation
  • Psykolog
  • Läkemedel

Jämföra sjukvårdsförsäkring

När det är dags att teckna din sjukvårdsförsäkring är det viktigt att jämföra sjukvårdsförsäkringar eftersom det finns väldigt många alternativ. Pris, villkor och vad som ingår i en sjukvårdsförsäkring kan variera kraftigt mellan de olika försäkringsbolagen. Därför är det viktigt att du jämför sjukvårdsförsäkringar för att hitta den variant som passar dig och dina behov bäst. Hos Payup kan du enkelt jämföra de olika sorters försäkringar som finns tillgängliga på marknaden.

Skillnaden mellan en sjukförsäkring och sjukvårdsförsäkring

Två försäkringar som ofta förväxlas av många är sjukvårdsförsäkring och sjukförsäkring, men det är stor skillnad mellan de två. En sjukvårdsförsäkring täcker kostnader för vården som du behöver om du blir sjuk, skadad eller är i behov av operation. Sjukförsäkring är en försäkring som träder i kraft när du blir sjukskriven och som ger dig ekonomisk trygghet vid förlorad arbetsinkomst. Den ersätter alltså den inkomst du skulle tjänat om du inte blev sjukskriven. 

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv