Saker att tänka på vid flytt

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

I samarbete med passagen.se

Ska du flytta in till ett nytt boende finns det en rad saker som du ska tänka på. Adressändring, inköp av nya möbler och inflyttningsmiddag står kanske högt på listan men det som bör hamna högst upp i i dina prioriteringar är att teckna en hemförsäkring. 

Vad är en hemförsäkring? 

En hemförsäkring är ett skydd för din egendom och ditt hem. Det innebär att om dina privata ägodelar blir skadade eller stulna på något sätt, kan du få ersättning för dessa. Det finns andra typer av skydd som kan ingå i en hemförsäkring beroende på vart och vilken typ av hemförsäkring du väljer. Du tecknar en hemförsäkring hos ett försäkringsbolag och din hemförsäkring ska gälla från den dagen du flyttar in i ditt boende. 

Varföär det viktigt med en hemförsäkring? 

Att teckna en hemförsäkring är något av det viktigaste du kan göra när du äger ett boende. Skulle det till exempel vara så att du råkar ut för en brand hemma där dina ägodelar förstörs och du inte har en hemförsäkring kommer du inte att få någon ersättning för din egendom vilket kan resultera i förödande kostnader för dig. Att se till att ha en hemförsäkring är ett enkelt sätt att skapa trygghet för dig och ditt hushåll. 

Jämför hemförsäkringar 

Det finns många olika försäkringsbolag som alla har olika fördelar och förmåner för sina kunder. För att du ska hitta den försäkring som passar bäst för dig och ditt boende är det alltid bra att jämföra de olika försäkringarna. Priset och innehållet i en hemförsäkring kan variera kraftigt beroende på vart du väljer att teckna din försäkring. En faktor som är viktig att ta hänsyn till när du väljer din hemförsäkring är hur stor självrisken är. Hos Passagen kan du enkelt jämföra hemförsäkringar. Med hjälp av guider och nyttig information hjälper de dig att hitta rätt bland alla olika försäkringar. 

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv