Brandsäkerhet med Cupola

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

I samarbete med Cupola

Har din verksamhet koll på hur en brand ska förebyggas och hanteras? Att upprätthålla en säker miljö i din fastighet eller verksamhet är viktigt för att du och dina medarbetare ska känna er trygga. Det kan vara svårt att reda ut vilka rutiner som passar för din omgivning och vilka risker som finns i din verksamhet men som tur är finns det företag som hjälper dig med detta. 

Vilka är Cupola? 

Cupola är ett företag som hjälper verksamheter och fastigheter att upprätta en brandsäker miljö på offentliga platser och hos företag. Med sin höga kunskap och sina kompetenta medarbetare kan Cupola utbilda dig och ditt företag inom många olika säkerhetsområden. De har utbildningar inom till exempel 

  • Grundläggande brandskydd 
  • Utbildning i hjärt & lungräddning 
  • Utrymningsövning 
  • Praktisk släckning 
  • Grundläggande krishantering 
  • M.m. 

Förutom utbildningar kan Cupola även hjälpa dig med installation och service av brandskydd och brandskyddsdokumentation. De säljer dessutom alla typer av brandprodukter som du kan tänkas behöva för din verksamhet. 

Systematisk brandskyddsarbete 

I en verksamhet är det oerhört viktigt att alla är medvetna om hur man på bästa sätt ska agera om en brand uppstår. Lagen kräver att den som äger en fastighet eller driver en verksamhet ska bedriva ett systematiskt brandskyddsarbete eller SBA som det också kallas. Systematiskt brandskyddsarbete innebär att din organisation klargör vem som är ansvarig för vad samt att ni planerar, kontrollerar och dokumenterar ert brandskyddsarbete. Personalen ska även utbildas och få öva praktiskt på hur de ska arbeta med brandsäkerheten. Cupola ger ditt företag en helhetslösning som gör att alla involverade kan känna sig trygga i sitt arbete. 

Cupola har just nu kontor i Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Lidköping, Malmö, Skövde, Stockholm och Örnsköldsvik men de hjälper kunder runt om i hela Sverige. De är marknadsledande inom systematiskt brandskyddsarbete och är det självklara valet när ditt företag, din fastighet eller verksamhet behöver en brandsäker miljö. 

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv