Tack och lov för drulleförsäkringen

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Jämför offerter från 20 anslutna försäkringsbolag

Kostnadsfritt och utan förbindelse

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Ibland får man verkligen vara glad att man tänkt efter före. För inte så länge sedan så flyttade jag in i en ny lägenhet och det i sig var ju helt fantastiskt, men i allt stök och bök med att packa ihop den gamla lägenheten så hade jag sönder hela tre saker som jag älskar. Varför jag inte hade bättre koll på dem, och varför de inte var nerpackade har jag ingen aning om. Men jag lyckades tappa en kamera så den gick sönder, lite senare stjälpte jag ner en hyfsat dyr vas i golvet (jag hade fått den i present och ville ha lite blommor omkring mig medan jag städade och packade…så klantigt) och till slut gick hundburen i bilen sönder när jag försökte pressa in kartonger. Hundburen hade jag såklart inte kunnat packa ner, men de andra två sakerna…alltså vem lyckas med sådant här? Jo, jag! Det här är ju inget jag är direkt stolt över dock, haha.

Drulleförsäkringen rädda mig

Så trots glädjen över att jag var mitt uppe i min flytt så kände jag mig väldigt deppig och frustrerad över mig själv för att jag klantat mig så. Men mitt i allt det här eländet så finns det faktiskt en ljuspunkt, en riktig strålkastare om jag ska vara helt ärlig – jag hade en drulleförsäkring som hjälpte mig åtminstone ekonomiskt. Tack vare den så fick jag tillbaka pengar från försäkringen, och jag kunde skaffa mig en ny kamera, en ny vas och en ny hundbur. Det tråkiga är såklart att den där vasen jag hade blommor i när jag packade var en present och därför betydde mycket för mig. Det finns ju ingen försäkring som fixar den emotionella biten, men samtidigt får jag vara tacksam att det bara var ting som gick sönder och inte jag själv eller någon närstående.

Så kontentan av det här inlägget är rådet till er alla att se till att ni skaffar en drulleförsäkring. Vi vet alla att det är alltför enkelt att vara lite oaktsam ibland, och saker kan tappas bort eller gå sönder. Så se till att vara förberedda, och tänk efter före.

Billiga försäkringar

Billiga-forsakringar.nu

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv